fbpx
Përmbyllet akademia verore

Akademia Verore Muzikore 2019 është mbyllur me sukses të madh këtë vit.
Nga data 23 gusht Akademia Verore Muzikore ESMA është realizuar në Prishtinë, Pejë dhe Gjakovë. Puna profesionale me profesorë nga Baseli, Praga dhe Barcelona është dëshmuar edhe kësaj here duke u arritur një sukses i lartë. Studentët nga të gjitha qytetet e Kosovës bashkë me studentët e Fakultetit të Arteve të UHZ-së, i përmbyllen ditët e Akademisë Muzikore Verore ESMA në Pejë me një koncert dinjitoz.
Shihemi në ESMA 2020 në Fakulteti Arteve, Pejë.

Translate »