fbpx
Thirrje për aplikim për bursë nga Universitetit Michiganit – SHBA

Thirrje për aplikim për bursë nga Universitetit Michiganit – SHBA

Universiteti i Michiganit në SHBA ka hap thirrjen për aplikime për të bërë hulumtimin në bashkëpunim me stafin e tyre akademik për një periudhë prej 4 javësh apo 3 muajsh.
Në bursë përfshihet biletat e fluturimit, banimit, sigurimi shëndetësor dhe një shumë modeste për shpenzime ditore.


Thirrja është e hapur për të gjitha fushat e hulumtimit dhe është e hapur deri më 15 Shtator, 2019. Aplikantët duhet të jenë aktiv në mësimdhënie. Për më shumë informacion rreth bursës ju lutem vizitoni faqen zyrtare: https://fulbright.edu.pl/weiser/

Translate »