fbpx
Shkupi Këndon

Kori i Fakultetit të Arteve i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë nën udhëheqjen e Prof. Asoc. Hysen Nimani, mori pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Korit “Shkupi Këndon”.


Festivali zgjati tre natë rresht, nga data 29 deri me 31 gusht 2019.
Festivali kishte karakter jo konkurrues. Sidoqoftë, koncepti kryesor i festivalit ishte bashkimi i muzikës, miqësisë dhe argëtimit.
Ideja e Festivalit “Shkupi Këndon”, është që ta afrojë më shumë muzikën me njerëz dhe ta prezantojë atë në rrugët dhe sheshet e qytetit të Shkupit.

[Best_Wordpress_Gallery id=”157″ gal_title=”Shkupi Këndon”]
Please follow and like us: