fbpx
Orari i konsultimeve me student për vitin akademik 2019/20

Orari i konsultimeve me student për vitin akademik 2019/20

Stafi i rregullt akademik – (Fakulteti MTHM)

Orari i konsultimeve me student për vitin akademik 2019/20

Nr.Emri dhe mbiemri
E heneE marteE merkureE enjteE premte
1.
Prof. Asoc. Dr. Bedri Millaku13.00-1430
13.00-1430

2.Prof. Asoc. Dr. Afrim Selimaj

930-1130
930-1130

Asistenta i Rregullt MTHM (Orari i konsultimeve me student për vitin akademik 2019/20)

Nr.Emri dhe mbiemri
E heneE marteE merkureE enjteE premte
01.Dr.sc. Merita Begolli10.00-11.00

10.00-11.00
02.Dr.sc. Thëllëza Latifi Sadrija11.00-12,30
11.00-12,30

03.Ms.sc.Enkeleda Lulaj
10.00-12.00

1330-1530
04.Behrije Ramaj
13.00.14.00
13.00.14.00

Stafi i Angazhuar ne Fakultetin i MTHM (Orari i konsultimeve me për vitin akademik 2019/20)

Nr.Emri dhe mbiemri
E heneE marteE merkureE enjteE premte
1.
Ma.sc. Emine Turkaj13-1430

13-1430
2.
Milot sheremeti10.00-11.00


10.00-11.00
3.
Zija Zimeri
10.00-11.0010.00-11.00

Stafi ne Fakultetin MTH ne Gjuhen Boshnajke (Orari i konsultimeve me për vitin akademik 2019/20)

Nr.Emri dhe mbiemri
E heneE marteE merkureE enjteE premte
1.
Prof. Asoc. Dr. Baki Koleci
11.00-13.00
11.00-13.00
2.
Prof. Asoc. Dr. Adem Dreshaj14.00-1530


12-1330
3.
Ma.sc.Anela Dzogovic
13.00-15.00
11.00-13.00
4.
Dr.sc. Osman Sejfijaj12.00-1330

12.00-1330
5.
Dr.sc. Aliismet Çoçaj11.00-12.00 12.00-13.00
Translate »