fbpx
Njoftimi për monitorim të zgjedhjeve të studentëve 2023 në Universitetin Haxhi Zeka në Pejë 

Njoftimi për monitorim të zgjedhjeve të studentëve 2023 në Universitetin Haxhi Zeka në Pejë 

Komisioni Qendror Zgjedhor/UHZ, në bazë të nenit 12 paragrafi 7 të Rregullores nr. 950 dt. 02.05.2023 për Procedurën Zgjedhore, Themelimin dhe punën e parlamentit studentor dhe këshillave të studentëve të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, bën thirrje për shprehjen e interesit për monitorim-vëzhgim të zgjedhjeve të studentëve 2023.

Të gjitha institucionet, organizatat dhe palët tjera që dëshirojnë të monitorojnë gjithë procesin e zgjedhjeve të studentëve, të shpallura me vendimin të UHZ-së, që do të mbahen me datë 09.06.2023.

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë angazhohet të sigurojë një proces zgjedhor të rregullt, transparent dhe korrekt.

Afati i fundit për aplikim është data 31.05.2023.

Vendim

Translate »