fbpx
Njoftim rreth afatit të prillit 2021

Njoftim rreth afatit të prillit 2021

Njoftohen studentët e nivelit baçelor dhe master të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, se Senati në mbledhjen e mbajtur me datë 02.04.2021 ka aprovuar kërkesën e studentëve për lejimin e afatit të prillit 2021. Senati ka vendosur si në vijim:

  • Paraqitja e provimeve do të bëhet nga data 03 prill 2021 deri me 08 prill 2021
  • Mbajtja e provimeve do të bëhet nga data 12 prill 2021 deri me 30 prill 2021
  • Studentët mund të paraqesin dy (2) provime në këtë afat.
Translate »