Njoftim për ditë pushimi

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, që sipas ditëve të kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës, me rastin e Pashkëve Katolike me datë 05 prill 2021 (e hënë) do të jetë ditë pushimi.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.