fbpx
Ligjëratë virtuale “Të drejtat dhe detyrimet e studentëve në UHZ”

Ligjëratë virtuale “Të drejtat dhe detyrimet e studentëve në UHZ”

Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me datë 8 prill (e enjte), nga ora 14:00, Zyra për Zhvillim të Karrierës organizon ligjëratë virtuale në platformën Google Meet për të kuptuar më mirë për të drejtat dhe detyrimet e studentëve në UHZ.

Regjistrohuni për pjesëmarrje duke e plotësuar formën e mëposhtme:

Linku

Translate »