fbpx
Urime Pashkët!

Urime të përzemërta me rastin e festës së Pashkëve Katolike për të gjithë besimtarët e fesë krishtere. Ju uroj shëndet, paqe dhe harmoni juve dhe familjes tuaj.

Gëzuar dhe për shumë mot Pashkët!

Me respekt,

Prof. Dr. Fadil Millaku
Rektor i Universitetit ”Haxhi Zeka” në Pejë

Translate »