fbpx
Njoftim publik

Njoftim publik

DITËT E KUVENDIT 2018

 

Kuvendi i Republikës së Kosovës, me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare, organizon Ditët e Kuvendit 2018. Gjatë takimeve publike që do të zhvillohen në qytetet e Kosovës, qytetarët do të kenë mundësinë të diskutojnë drejtpërdrejt me deputetët.

Takimi i radhës publik do të mbahet në qytetin e Pejës, me datën 22 qershor 2018 (e Premte). Takimi mbahet në Teatrin profesional “Istref Begolli” në Pejë dhe fillon në orën 14:00.

Deputetët pjesëmarrës:

Besa Gaxherri

Hajdar Beqa

Fatmire Kollçaku

Dukagjin Gorani

Muharrem Nitaj

Haxhi Shala

 

Ftojmë qytetarët e Pejës të marrin pjesë.

Translate »