fbpx
Njoftim për Test

Njoftim për Test

Njoftohen studentet që sot në orën 15:00 zhvillohen testet ndërkombëtare te gjuhës angleze TOEFL ITP dhe TOIEC L&R, në godinen e fakultetit të biznesit ne objektin A, salla A3.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipBosanskiEnglish