fbpx

Njoftim për shtyrjen e afatit të paraqitjes së provineve

Me kërkesë të studentëve dhe me aprovimin e menaxhmentit, afati për paraqitjen e provimeve ne afatin e janarit 2017 shtyhet deri me dt. 23.01.2016
Të gjithë studentët të cilët kanë problem me paraqitjen ju lutem na shkruani në email [email protected]

Translate »