fbpx

Njoftim për shtyrjen e afatit për regjistrimin e semestrit
Njoftohen studentët e UHZ-së se shtyhet afati për pagesën dhe regjistrimin e semestrit pranveror deri me 20 prill 2016.

Please follow and like us: