fbpx

Njoftim për shtyrejen e mbajtjës së konsultimeve

Njoftim për shtyrejen e mbajtjës së konsultimeve

Njoftohen studentet e vitit të parë se konsultimet dhe shikimi i testeve nga lënda E Drejta Romake do mbahen të Premten me datën: 19.02.2016 ne ora 11:45h.

Ju faleminderit per mirëkuptim.

Prof. Ass. Dr. Bedri Bahtiri

Translate »