fbpx
Njoftim për sesion informues

Njoftim për sesion informues

Të hënën me datë 4 Shtator 2023 Ambasada e SHBA-së në KOSOVË mbanë sesion informues për konkursin e hapur për Fulbright Visiting Scholar Program (PhD candidate & post-doc). Siç jeni informuar edhe përmes njoftimit paraprak, afati i fundit për aplikim është deri më 2 Tetor 2023.

Ky sesion informues organizohet përmes platformës Zoom. Për më shumë informata kliko KËTU.

Andaj i bëhet thirrje stafit të UHZ-së të marrin pjesë në këtë sesion informues dhe të përfitojnë nga mundësitë e ofruara.

Translate »