fbpx
Njoftim për SEMS

I njoftojmë te gjithë studentët bachelor dhe master të cilët kanë llogari aktive në sems, që nga sot me datë 12/12/2017 të gjitha njoftimet në lidhje me Ligjërata, ushtrime, provime, konsultime etj. do të publikohen vetëm ne SEMS, andaj ju lusim që të jeni me aktiv ne SEMS.

Shume shpejt te gjitha rezultatet e provimeve dhe kollokfiumeve do te publikohen vetëm ne SEMS për ketë gjë do te ju njoftojmë përseri me kohë

Translate »