fbpx
Njoftim
  1. NJOFTIM:

Ligjëratat e parapara të mbahen ditën e shtunë më 16. 12. 2017 te mësimdhënësi Prof. dr. Haxhi Gashi në lëndët e drejta e procedurës civile; klinika juridike civile, nuk do të mbahen në këtë datë dhe  do të zëvendësohen ditën e mërkurë, më datë 13.12.2017, sipas orarit në vijim:

1. E drejta e procedurës civile, (13:00)
2. Klinika juridike civile – (15:00)

Me respekt,

Mësimdhënësi i lëndës

Translate »