fbpx

Njoftohen studentët e pranuar me kërkesa/ankesa, që regjistrimi i tyre do të bëhet të hënën dhe të martën, me datë 05.10.2015 dhe 06.10.2015, në zyrën e çështjeve studentore/zyra e diplomave, në objektin e Fakultetit Juridik, duke filluar nga ora 10:00. Ky lajmërim vlen edhe për studentët e pranuar, të cilët nuk kanë arritur të regjistrohen.

Translate »