fbpx
Njoftim për prezantimin e IREX

Njoftim për prezantimin e IREX

Ftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” që të marrin pjesë në prezantimin e përfaqësueseve të IREX.
IREX është organizatë amerikane që do të zbatojë programin e USAID-it (Kosovo UGRAD Program) për shkollim një vjeçar të studentëve në universitetet amerikane dhe ky është viti i katërt i implementimit të këtij projekti në Kosovë.
Prezantimi mbahet me 11 nëntor(e martë), në amf.1 në ora 14:00, në Fakultetin Juridik.

Translate »