fbpx
Rektori së bashku me prorektorët vizitojë sot Kryetarin e Komunës së Junikut

Rektori së bashku me prorektorët vizitojë sot Kryetarin e Komunës së Junikut

Rektori Mrasori e falënderojë fillimisht Kryetarin Kuçi për kontributin e dhënë në themelimin dhe zhvillimin e Universitetit ” Haxhi Zeka” në Pejë. Me këtë rast Kryetari me bashkëpunëtorët e tij shprehi gatishmëri për bashkëpunim të më tutjeshëm, në veçanti në fushën e turizmit dhe agrobiznesit.

Translate »