fbpx

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master se paraqitja e provimeve do të bëhet nga dt. 24.03.2017 deri 28.03.2017. Stduentët e studimeve bachelor kanë të drejtë të paraqesin vetëm dy provime ndërsa studentët e studimeve master vetëm 1 provim.

Translate »