fbpx

Njoftim

     Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka”, konkretisht të njësisë akademike të Fakultetit të Biznesit dhe Menaxhimit të Turizmit, Hotelerisë dhe Mjedisit (MTHM) se me datën 16.03.2017 (e Entje) do të mbahet një ligjëratë me biznesmenin e njohur dhe Zv. Kryeministrin Ramiz Kelmendi.

Të mirëseardhur janë të gjithë studentët të nivelit bachelor dhe master të të gjitha njësive akademike të UHZ-së që dëshirojnë të marrin njohuri mbi temën:

“Mënyra e të bërit biznes dhe arritja drejt suksesit” nga përvoja e Z. Ramiz Kelmendi.

Kjo është një mundësi e mirë që studentët duhet ta shfrytëzojnë për të takuar Z. Ramiz Kelmendi dhe përfaqësuesit e kompanisë Elkos për të shqyrtuar mundësinë për ndonjë bashkëpunim.

  

Data dhe Vendi:

16.03.2017, Ora 10:30

Fakulteti i Biznesit – Objekti C, salla C2

 

Organizuar nga:

Qendra për Zhvillim të Karrierës

Translate »