fbpx
Shtyhen ligjeratat e nesërme (e Merkure, 15.03.2017) nga lenda Menaxhimi i Avancuar Strategjik_AB Master dhe te njëjtat do mbahen te shtunen me date 18.03.2017 duke filluar nga ora 8.30.
Prof Ibrahim Krasniqi
Translate »