fbpx
Njoftim për Ditë Pushimi më 28 Nëntor 2023 dhe Urime për Festën e Pavarësisë

Njoftim për Ditë Pushimi më 28 Nëntor 2023 dhe Urime për Festën e Pavarësisë

Të nderuar/a nëpunës/e të Administratës Publike të Republikës së Kosovës, studentë dhe staf akademik dhe administrativ,

Me respekt të veçantë për të gjithë punonjësit dhe bashkëkombësit tanë, ju njoftojmë se, në përputhje me Ligjin Nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, dita e martë, 28 nëntor 2023, do të jetë një ditë pushimi në nderim të Festës së 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit dhe të Pavarësisë së Republikës së Shqipërisë.

Ju inkurajojmë të shijoni këtë ditë të veçantë me familjen dhe miqtë tuaj, duke reflektuar mbi kontributin dhe arritjet e lavdishme të kombit tonë. Kjo është një mundësi për të festuar bashkë dhe për të shprehur nderim për historinë dhe kulturën tonë.

Në këtë ditë të lavdishme, ju dërgojmë urime të ngrohta dhe të përzemërta për Festën e 28 Nëntorit! Të jetë një ditë e mbushur me lumturi, krenari kombëtare dhe bashkim.

Me respekt,
UHZ

Translate »