fbpx
Njoftim për ditë pushimi!

Njoftim për ditë pushimi!

Të nderuar studentë dhe personel i Universitetit,

Ju njoftojmë se duke u bazuar në ditët e kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës, me rastin e Vitit të Ri me datë 03 janar 2022 (e hëne) dhe 04 janar 2022 (e martë), do të jetë ditë pushimi. Poashtu me rastin e Krishtlindjeve ortodokse me datë 07 janar 2022 (e premte), do të jetë ditë pushimi.

URIME FESTAT E FUNDVITIT!

Translate »