fbpx
Njoftim për aplikantët e pranuar si studentë

Njoftim për aplikantët e pranuar si studentë

Njoftohen të gjithë aplikantët të cilët janë pranuar si studentë në vitin akademik 2017-2018 në Univeristetin “Haxhi Zeka” në Pejë, të cilët nuk e kanë kryer regjistrimin si student pranë Administratës Qendrore deri me datën e caktuara (31.10.2017), atëherë atë mund t’a bëjnë me datën 08 dhe 09.11.2017 në objektet e Fakultetit të Biznesit.

Aplikantët të cilët nuk e kryjn regjistrimin brena këtij afati, atë nuk mund t’a bëjnë me vonë dhe nuk janë studentë të Universitetit.

Translate »