fbpx
Dhuro Gjak

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë në bashkëpunim me qendrën e Transfuzionit të Gjakut të Republikës së Kosovës, stafin akademik, administrativ dhe studentët e UHZ-së, organizon aktivitet për dhurimin vullnetar të gjakut në gjashtë vjetorin e themelimit të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë. Mendojmë që nevojat për gjak janë të shumta dhe ne si Universitet kemi vendosur që të kontribuojmë sa do pak në këtë aspekt. Andaj, ftojmë të gjithë të interesuarit të tjerë qytetarë të Pejës që dëshirojnë të na bashkëngjiten në këtë aktivitet vullnetar.

Vendi : Fakulteti Juridik

Data : 14/11/2017

Ora : 11:00

Translate »