fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti Administrim Biznesi, se ushtrimet në lënden Financat e Korporatave – MSc. Fisnik Morina, PhD (c) do të mbahen çdo të hënë në këtë orar:

Grupi 1 dhe 2 – ora 08.10 – 10.40 në sallen B2
Grupi 3 dhe 4 – ora 10.40 – 13.20 në sallen B2

Translate »