fbpx
Njoftim
Njoftim
Njoftohen kandidatët të cilët kanë aplikuar në nivelin master drejtimin Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike, se provimi pranues mbahet nesër me dt. 07.11.2017, prej orës 10:00, në sallën 1, në objektin e Fakultetit Juridik.
Translate »