fbpx
Njoftim për regjistrimin e semestrit

Njoftim për regjistrimin e semestrit

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master se afati i fundit për regjistrim të semestrit (I, III, V dhe VII) është data 15.11.2017

Please follow and like us:
Translate »