fbpx

Njoftim nga Zyra për zhvillim të karrieres

Njoftim nga Zyra për zhvillim të karrieres
Njoftohen studentët e vitit të dytë dhe tretë te fakultetit të Biznesit, MTH dhe Juridik se banka Rafaisen ka hap konkursin për praktik, (përparsi do të kenë studentët që në vitin akademik 2016/2017 do filljn vitin e tretë të studimeve për arsye se do ken lëndë obligative Mësimin Praktik, gjithashtu le të interesohen edhe në vende t’jera)
Më shumë njoftoheni për mes faqes se tyre, ku mund të klikoni këtu për kyqje direkte,:

https://www.raiffeisen.al/karriera/programi-i-praktikes/

Translate »