fbpx

Njoftohen studentet se ushtrimet ne lenden Bazat e statistikës – Msc. Denis Spahija te parapara me dt. 24.05.2016 nuk do te mbahen për arsye se asistenti është ne vizit jashtë shtetit dhe ato do te zëvendësohen me dt. 20.04.2016 sipas këtij orari:

Grupi 3 (16:00-17:20),

Grupi 4 (17:20-18:40).

Translate »