Njoftohen studentet e vitit të dytë, Dep. Kontabilitet dhe Financa se zavendësimi i ligjeratave në lëndën Menaxhimi i Burimeve Njerëzore do të mbahen me daten 18 Maj e Merkurë, 2016 sipas këtij orari.
Grupi A ora 8:00- 9 :20 salla A1
Grupi B ora 9:20- 10- 40 salla E4

Translate »