fbpx

Njoftim – intervistë për punësim në ELKOS GROUP

Njoftohen studentët në përfundim të studimeve Bachelor apo Master dhe të diplomuarit e Fakultetit të Biznesit se të hënën me datën 12 shtator 2022, duke filluar nga ora 12:00, në Zyrën për Zhvillim të Karrierës që gjendet në katin e parë të objektit E tek Fakulteti i Biznesit dhe Fakulteti i MTHM-së, do të mbahet intervistë për punësim në pozita administrative në ELKOS GROUP. Kandidatët e interesuar me vete të sjellin CV-në.

Translate »