fbpx
Bashkepunim per projektin e punes praktike – Kosovo Generation Unlimited

Bashkepunim per projektin e punes praktike – Kosovo Generation Unlimited

Rrjeti CSR Kosova me mbështetje të Zyrës së UNICEF në Kosovë është duke implementuar programin për punë praktike tre-mujore me pagesë për të rinjtë e moshës 16 – 24 vjeç të cilët dëshirojnë fitojnë eksperiencë pune në ambiente profesionale dhe të ndërtojnë shkathtësitë e tyre.

Duke u regjistruar në platformën kosovogenu.com ju do të lidheni me kompani, institucione e organizata që ofrojnë ekspertizën e tyre për praktikantë të rinjë e të ju ofrojnë hapat e parë drejt karrierës.

Për detaje kontaktoni në faqet zyrtare të Rrjetit CSR Kosova në Facebook:
https://www.facebook.com/KosovoCsrNetwork
dhe Instagram: https://www.instagram.com/csrkosovo/ apo ne email: [email protected]

Translate »