fbpx

Njoftim

Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” konkretisht të njësisë akademike të Fakultetit të Biznesit dhe MTHM se me datën 19.01.2017 (e Ejte), nga ora 15:00 do të mbahet një ligjeratë me drejtues të Instituti KAF. Ligjerata në fjalë është e organizuar nga Zyra për Zhvillim të Karrierës të UHZ-es në bashkëpunim me Fakultetin e Biznesit.
Të mirëseardhur janë të gjithë studentët të nivelit Bachelor dhe Master të njesisë akademike të UHZ-ës për biznes që dëshirojnë të marrin njohuri mbi temën;
“Aplikimi i Taksave dhe Tatimeve në Kosovë”

Vendi:
Fakulteti i Binesit, objekti C (salla C2)

Me respekt:
Shkëlqesa Smajli

(Qendra për zhvillim të karrierës)

Translate »