fbpx

Njoftohen studentet e vitit të parë – Kontabilitet dhe Financa Master në lëndën Politikat Ekonomike të BE-së, se ligjëratat e humbura do të zëvendësohen nesër me datën 20.01.2017 (ditën e premte).

Ligjëratat do të mbahen në sallën A3 nga ora 14:40. Gjithashtu, nesër do të njoftoheni për datën e mbajtjes së provimit.

Translate »