fbpx

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë se paraqitja e provimeve do të bëhet deri me dt. 20.01.2017.

Të gjithë studentët të cilët kanë problem me kyçjen ne sistem të lajmërohen në zyrën e IT në Fakultetin Juridik.

Translate »