fbpx

Njoftohen studentët se testi i dytë do të mbahet sipas orarit të mëposhtëm:

1. E drejta kushtetuese, me dt. 23.01.2017,ora 10.

2. Retorika dhe shprehjet juridike me dt. 23.01.2017,ora 12.

Me respekt, prof.ass.dr. Avdullah Robaj

Translate »