fbpx

Njoftohen studentet e vitit të dytë, Administrim Biznesi se ushtrimet e humbura për shkak të festave në lënden Ekonomia e EU – së dhe Kosova – MSc. Edona Draga, do të zëvendesohen ditën e enjte, me datë: 05.01.2017, në sallen A5 nga ora 14:40.

Translate »