Njoftohen studentet e vitit të dytë, Kontabilitet dhe Financa, se ushtrimet e humbura për shkak të festave në lënden Menaxhimi i operacioneve – MSc. Donjeta Morina, do të zëvendësohen ditën e premte, me datë: 06.01.2017, në sallen A2, prej ores 14:40 – 16:00 (Grupi I & II). Gjithashtu në këtë ditë mund të prezantojnë të gjithë ata që nuk e kan pasur rastin të prezantojnë punimet seminarike.

Translate »