fbpx

Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Biznesit, Departamenti Kontabilitet dhe Financa se ligjeratat në lëndën Ekonomia e EU-së dhe Kosova tek Msc.Ariana Xhemajli të parapara të mbahen të enjten nuk do të mbahen për arsye se Msc.Ariana Xhemajli gjindet në udhëtim jasht vendit, dhe zëvendësimi do të bëhet javen e ardhshme.

Translate »