Njoftohen studentet e vitit të tretë, Kontabilitet dhe Financa, se ushtrimet e humbura për shkak të festave në lënden Buxhetimi – MSc. Valdrin Misiri, do të zëvendesohen ditën e mërkure, me datë: 04.01.2017, në sallen B2.

Grupi I – 14:40 – 16:00

Translate »