fbpx

Njoftohen studentet e vitit të tretë, Kontabilitet dhe Financa, se ushtrimet e humbura për shkak të festave në lënden Kontabiliteti Financiar i Avancuar – MSc. Fisnik Morina, do të zëvendesohen ditën e mërkure, me datë: 04.01.2017, në sallen B2.

Grupi i parë, ora 12.00 – 13.20

Grupi i dytë, ora 13.20 – 14.40.

Translate »