fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet të vitit parë, dep. AB, se ushtrimet nga lënda Mikroekonomia te Msc. Albulena Avdili mbahen me daten 30.12.2016, nga ora

12:00 – Grupi i IV,
13:00 – Grupi V dhe
14:00 – Grupi i VI.

Translate »