fbpx
Njoftim

Njoftohën të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master se paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit 2018 do të bëhet nga data 20.08.2018 deri me 31.08.2018 Studentët të cilët kanë probleme në SEMS duhet të lajmërohen në zyrat e IT-së në Fakultetin përkatës. Pas këtij afati nuk do të ketë afat shtesë për paraqitjen e provimeve, Suksese.

Translate »