fbpx

Njoftim
njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik, të cilët ndjekin ushtrimet tek lënda Fillet e së drejtës se ushtrimet e parapra për mbajtje diten e premte do te mbahen neser me date 21.12.2016 (dite e merkure) nga ora 13;00-15;00 dhe nga ora 15;17;00 .

Me respekt,
LL.M Dardan Vuniqi

Translate »