fbpx

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik, të cilët ndjekin ushtrimet tek lënda Historia e Institucioneve shteterore dhe juridike, ushtrimet të parpara për ditën e marte me date 20.12.2016 nuk do të mbahen.
Zevendesimi do behet me datë 27.12.2016 dhe me date 30.12.2016 Ora 10:00-12:00

Me respekt,
Jetmir Dreshaj

Translate »