fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dytë dhe katërt se ligjeratat e parapara sipas orarit në lendët: Politika Ekonomike dhe Bursa dhe Afarizmi në Bursë do mbahen me datë: 08.012.2016 (e enjte) sipas këtij orari: 10-12 grupi i parë, 12.14h grupi i dytë, ndërsa në lëndën zgjedhore Bursa dhe Afarizmi në Bursë nga ora 14.00-16.00h. Ndryshimi i orarit vlenë për ketë javë.
Me respekt
Prof. Ass. Dr. Gani Asllani
Translate »