fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të IV-të, se notat nga lëndët Filozofia e se drejtes dhe Metodologjia e shkrimit akademik dhe ligjor shenohën në indeks të shtunën me datën 10 dhjetor 2016, në orën 14:00.
Translate »